Mitt i veckan!


Vilken start på min vecka! Jag började såklart med gospel! Man blir så otroligt glad av och sjunga och få sjunga ut, men min röst var helt slut efter de två timmarna, fick även med mig Hanna och jag tror hon tyckte om det med. Får se vad hon säger om det när det är dags igen om två veckor! Vi ska sjunga andra påskdagen tror jag det var eller nått sånt, kom gärna och lyssna på oss då!
gospel

Tisdagen fortsatte i samma tecken, då var det dags för min första italienskalektion på Medborgarskolan! Det var riktigt roligt och inspirerande, nu skulle Britt se mig, hon som inte hade nått hopp alls när det gällde lilla mig. Vi är bara 6 stycken så det kommer och bli väldigt bra och man blir sedd!
Sen på kvällen när jag kommit hem gjorde jag det tokigaste på mycket länge, jag sökte ett receptionistjobb på mitt gym....tydligen kan jag inte slita mig ifrån repadisken som den sanna repa-ragata jag är! Får väl se vad de säger och så....så typiskt mig bara.

Sen nu ikväll och igår har jag lagat mat för kung och fosterland, så nu är min frys laddad med goda soppor, risotto med massa gotte!

italien

Slutligen har jag konfererat med Johan om Jennies inbjudningskort och ditten och datten om alla saker som ska göras inför hennes fest! Önskar jag hade nån som planerade min egna fest med, den har hamnat lite i skymundan. Och detta letande efter lokal, jag blir tokig!!

Nu ska jag fiffa lite! Sköt om er! Många kramar Sara