Noll dagar kvar, vi fick nycklarna igår!!!


God Morgon! Solen skiner och det är Valborgsmässoafton! Det har ni väl inte glömt bort?, det hade jag...
Igår kom två holländska kunder in och ville få bokat en aktivitet till på fredag, kul. Sen frågar mannen, det stod val-borg something där vi bor, vad är det? nått typiskt svenskt? Det får de ju inte missa för all sten i Småland!! Så då fick jag ge mig i kast att berätta vad Valborg är på engelska.

Vid halv fyra ringde Freddie och sa att han hade nycklarna i handen till vår nya lägenhet! Så klockan 18 igår var vi där igen och tittade runt och skrattade som tokar! En liten skön gräsplätt, hunnit hälsa på några grannar, solsida, modernt och fräscht! Vi tjyvstartar redan ikväll med och ta dit saker..kan inte hålla oss, om sanningen ska fram var vi där och hängde dit gardiner igårkväll...det är något som annars brukar ta väldigt lång tid...Ska bli kul och se om mina gardiner är för korta eller passar bra.


När vi var i Helsingborg& Helsingör köpte jag ju som sagt en spegel, men jag köpte med denna fina ask som jag ska ha lite smycken i, föll för den på en gång!

Kram på dig! Och vad ska just DU göra ikväll? Du som känner mig och har mitt nr, ring och kom och titta på vår nya lägenhet vettja!! Kram
ask