Kom & Sjung

 
Jag trivs så förbaskat bra med mitt mamma-gäng och deras killar här i byn. Tillsammans går vi pw "Runt kossorna", fikar hos varandra, äter lunch på byns enda restaurang och går 1-2 ggr i veckan på kyrkans Kom & Sjung! Igår var vi endast 5 mammor med 4 killar och 1 liten brutta. Mysigt så det förslår, samt att ledaren på torsdagarna ger så mycket energi bara av att man träffar henne, då ingen var barnen kunde fiska sånger, ledarna har en fiskedamm där man fiskar sånger fick vi istället köra önskestund. Jag och Thor passade såklart på att önska Krokodilen, Bä Bä Vita Lamm, medans andra mammor försökte med Iron Maiden, gick väl sådär kan jag säga.
Sen lyckades jag även flörta till mig texten på en sång som jag aldrig kommer ihåg när jag ska sjunga den här hemma. Länk till sången hittar ni här ( youtube-länk, valde mellan denna och en från ett väckelsemöte)
Efter sångstunden försökte jag ta ett kort på alla killarna ihop, inte lätt att få tre styck titta in i kameran, inte lägga ned huvudet eller rulla runt ( för dem som nu kan det) samtidigt..
Efter foto-shooten fikade vi allaihop, jag som kör min egna LCHF-style tar helt enkelt allt utom brödet. Lille T fick prova på både vanligt rån och majskrok, båda mumsades upp med stor iver. Kan gissa att rånet kliade skönt på tandköttet då den lille herren håller på att få upp två tänder där nere. Inte värst!
God Fredag på er alla!