Länge sen sist, allt väl med er???

Hallå!
Hur är det bara med er?
Med mig är det fint, jag donar med en det ena en det andra!
Helgen har jag spenderat i Malmö med mina kära tjejjor! Vi shoppade ( dock kom jag hem med noll, zero, zipp kassar) fikade, myste och på lördagskvällen gick vi på Wallmans Salonger. Det var väldigt kul! Och maten gjorde oss inte besvikna ( jämfört med Ladies Night, blä) det var nämligen grillbuffè! Mycket gott!!!!

Tack underbara vänner för en fin helg!!

image491

Sen blev det måndag och då började min gospel!!! Äntligen!! Det var så härligt och underbart och sjunga! Jag glömmer bort tid och rum! Endast här och nu är som räknas!!! Tisdag jobbar på som vanligt och tänker på disken här hemma som har grott fast i diskbänken. Står och diskar i godan ro när Jörgen från Freddies judoklubb ringer och säger att Freddie ska till akuten, för hans knä är skadat. Jahapp, vad göra?! Väntar på att han ska ringa så jag får veta mera. Ingen ringer.... Ringer upp själv, då är Freddie hög på morfin och andra goa grejjer.....hans enda kommentar: -Jag har inga skor. Under träningen  hade det blivit nått fel när han gjorde nått med sin träningskompis, så knäskålen hamnade till höger om där den ska sitta till vardags. AJ!!!! Åkte iallall ner till akuten och vi fick sitta där några timmar. Tack lillasyster för hjälp av rastning av Geddon!  Så idag ligger det ett styck pojkvän i min soffa och bara sover och ojar sig när det gör mer ont. Och jag som senast igår var stöddig och pratade med Bea om att man behöver minsann inte åka ner till sjukhuset när det har hänt nått för man tillför inget.... ha ha. Right in my face!!!!!

Inatt efter vi kommit hem satte jag mig och gjorde klart mormor och morfars inbjudningskort till deras 80årskalas!
Och nu ska lilla husmor ställa sig och göra bakad potatis med massa gotte!

Till helgen åker jag till Düsseldorf och ska jobba på en turism-mässa, ska bli spännande och kul! Vi får se när jag bloggar nästa gång!

Ta det lungan! /// Sara