Snart är det jul i vårt hus...

God Morgon Världen och mina underbara vänner!

Igårkväll rotade jag fram vår jul-låda som någon ( jag) smart nog satt in i vårt inneförråd istället för och ha den länst inne i vår uteförråd... så igår satte jag upp alla våra adventsljustakar, en i varje rum och lite stjärnor och bollar! Var bara farmors gamla superfina som inte startade, det får jag ta tag i när jag kan sen.

Julpyntat har jag även gjort på jobbet, har satt ihop en gran, jag som avskyr plastgran inser att det går inte och ha en gran som barrar som man får städa upp efter jämt...har hängt upp julgranskulor och slått in paket som ska ligga under granen, tillochmed skrivit rim på dem, så förhopppningsvis passagerare som går förbi stannar kanske till och ser att det står ett litet rim, så har de något och försöka lista ut vad det igentligen är i det där paketet. Utanför byggnaden har jag beställt två fina bockar, dem ser ni här nedan. Jag skulle gärna vilja ha två sånna stickiga sötnosar själv här hemma!


I helgen är det julbord på jobbet, vi ska till Öjaby Herrgård, och det julbordet går inte av för hackor! Helt sjukt gott, jag som inte äter sill vågar tillochmed prova deras smaskiga sill-rätter. På kvällen sen ska vi ha julfest på jobbet så då lär det bli livat, jag har suttit och förberett lite inför det...När jag sitter och läser på Jen-Pen´s blogg skriver hon om festklädshysteri, den har inte utvecklats sig på mitt jobb ännu vad jag vet. Jag kör på ett säkert kort....den lilla svarta...

Ska nu gå och göra mig en god frukost,se lite på tv och sen ta Geddon på en lång-prommis innan jag åker vidare till däringa bolaget och sedan till jobbet.

Må så gott söta ni!
/Sara