Updater times thousand....

hej i värmen! Hoppas ni har haft det fint, för det har jag!! och bara haft utan har oxå!!! Jag har sen förra veckan varit totalt insnöad i den sista boken av om Lisbet Salander och "Kalle Blomkvist" och för stunden kommer jag inte ens på vad boken heter.....men spännande det är den till tusen! Spännande är oxå att imorgon och jag, Ludde och Geddon till Karlskrona och myser hemma hos Brittie och Tommie , det ska bli skönt som tusan, sola, bada äta glass och bara vara.....om inte.......det vore för lite ont som jag har i örat...har vi hört den förr?? Har jag haft problem med öronen tidigare? Precis...så nu är jag i valet och kvalet om jag ska göra en dravj förbi vårdcentralen imorgon och be dem plocka ut det som ligger där inne och pockar på.....För inte tror ni att den ortoped jag ska till imorgon med mina fötter har lust att ortopeda lite i mina öron med? Man ska aldrig säga aldrig gott folk!! Så förhoppningsvis hittar farbror doktorn en lösning på mina något tillplattade fötter, kanske kan han råda bot på den värk som går från stortå upp till knä...to be continued.

Dagen till ära har det införskaffats tält, campingbord de luxe och igår införskaffades glada pastelliga plastmuggar,glas,skålar till vår semester på bästkusten! Att sedan boende, biljetter redan är betalda gör bara saken ännu bättre! Hade en tanke om att duka upp fint med min fina plastservis på det nyinköpta bordet och ta ett foto....min första tanke var dock....vad ska grannarna tro? Ingenting, för de har troligen redan förstått att här bor familjen bajkon! Och att jag bara fått Freddie till och följa med och campa i tre nätter, bara detta fodrar ett korst i taket med rött läppstift av dyraste sort!

Dagarna har som sagt bara flugit förbi och jag storm-njuter av sällskap, bus, jobb och läsning! Känns nästan som man har semester utan att ha det! Då är väl livet för bra för att vara sant? Jag satt innan och läste igenom den långa-blogg lista jag följer och läser då om problematik för olika individer. En på min lista, hon gör allt för en cancer-sjuk släkting, förbereder sitt egna bröllop och är gravid och ställer upp i vått och torrt! Det är enormt beundransvärt att hon orkar!!

Beundransvärd är också min kära vän Dyveke, som jag äntligen efter många telefonsamtal fick tag på igår. Vi kom fram till att vi inte setts eller hörts på två år ( då inträffade denna fadäsen, läst sista stycket) Jag fick som nykärs-lycka genom hela kroppen och pratade tydligen högt då Freddie undrade om jag pratade telefon eller med grannen bakom huset....tssk tssk. Iallfall Dyveke ligger mig så varmt om hjärtat att jag fällde en lyckotår på slutet av vårt samtal, det var mycket att ta upp och slutsummeringen blev att hon ska försöka komma hit i vecka 31, vilket jag välkomnar med öppna famnen! För mig får hon stanna så länge hon vill! ( Vill även tillägga att Dyvekes och min anledning till att vi ej setts varit att hon varit på någon Kurridutt-ö och gjort en massa bra för samhället)

Vad finns mer att tillägga denna sköna kväll? Midsommar gott folk! Hade ni det bra? Det hade jag, dock lite stressigt men i goda vänner sällskap efter en jobbande stund så blev det perfekt! Go mat, glada barn, fulla killar och en massa kubb, Martina var drottningen som smällde till!! Midsommardagen var i min mening lite bättre och mer avslappnad, vi fick finbesök ifrån Huskvarna! Med följde också tjejjerna Nova och Douschan, eller hur man nu stavar...ett omaka par som är bästisar, eller vad säger ni om en pittbull och en tax? Kombo som smäller högt? Vi grillade och tog med oss grannarna, Madde och Pelle och mumsade god mat. Spelade Scene it! Vem som avslutade kvällen med och vinna behövs väl inte berättas mer om... =) Skulle jag mot förmodan någon gång tävla med Madde och Pelle så vill helt klart vara på Pelles lag....vinnarskalle ja tack!

Lillasyster har fyllt år, detta firade vi nere i Karlskrona, Dragsö med mommie, pappa, Victor, kusin Emilia, mormor och morfar! En blåsig men mycket fin dag! En liten minisemester!
Bildbevis nedan....

Nu ska jag ge mig i kast med tvätten, vad är väl en ren tvätt jämfört med två korgar fulla med smutsvätt?

God Natt kramar på er kära läsare!