Last week..

nu är jag precis i mitten av min semester och kroppen har anpassat sig efter semester! Okej att jag fortfarande äter frukost tidigt, men det är för när jag vaknar så måste magen ha frukost inom kortaste! Men det här med och borsta tänderna, det kan lätt bli vid halv tolv...

Min första semestervecka ville inte alls semesterlugnet visa sig,  jag fejade, putsade, bakade och donade, rensade ut en massa skit inför flytten.  Jag bakade som sagt massa kakor, vilket jag är nöjd med nu under själva semestern!

  

Veckan som kom därefter drog vi till Apelviken i Varberg där kusinerna Jonsson och Fam Jaltzen väntade! De andra två familjerna hade med sig sina husvagnar och vi tältade, ( Freddie som förra året lovade att vi inte skulle tälta mer) det har varit toppenväder växlat med bottenväder. Efter andra natten när vi vaknade av att det droppade in i tältet, det var min kära F redo att elda upp tältet och aldrig mer tälta. Så nu hoppas jag innerligt på att vi har en liten husvagn till nästa sommar....I Varberg har vi solat, badat i havet eller i poolen, barnen har varit med på kareoke, lekt och busat. En perfekt familjecamping!! Söndagen började ju med VM-final, gissa vem som satt och stickade sig igenom finalen... En annan dag drog vi till Freeport utanför Kungsbacka, Cathrin och jag hittade de perfekta husvagnsmokingarna,  drog runt där i några timmar, när det var dags och åka hem kom den äldre Jonsson på vi drar till Liseberg, sagt gjort efter lite övertalning gjorde vi det, gissa om barnen blev glada!! Min lilla Jennie var där lämpligt nog och jobbade så jag ringde in henne så vi fick träffas lite =)

   

När man åker hem från Varberg åker man som sagt förbi Ullared, dock jag fick inte glädjen att stanna till där i torsdags utan blev lovad att jag skulle få åka dit en annan dag, denna annan dag var igår, och hör på maken, jag fick med mig Freddie till detta. Så igår tillbringade vi xx timmar på Ullared, men ni kan tänka er Freddies min när vi först fick ställa oss i kö för att komma in, ha ha ha!! Jag shoppade endast tre plagg till mig själv, desto mer till lillemannen i familjen, och det var ju mest därför vi åkte dit. Jackan jag har på mig nedan är ett riktigt Skattkistan-fynd, endast 74:-, det gillar vi! Och man kan ju inte åka till Ullared utan att handla plastpåsar och folie, sagt gjort, det gjorde jag... Fynd tyckte jag även att jag gjorde när jag köpte fem tidningar för 50:-  och måste erkänna de röda nästan foppatofflorna är mina, jag har gått omkring i mina finfina ecco hela sommaren, de är fin men jag är lite rädd om dem då de blir blöta, så då passar väl en röd plasttoffel bättre?

 
 

Nu ska jag väcka mannen och kolla om vi inte ska åka och sola snart...
Kramar Sara