Tisdagsbulle!

Att man aldrig lär sig att hösten är bara ett enda stort måste och veckorna, dagarna bara springer förbi? Tro mig, jag njuter av vackra höstdagar, fina färger, omgiven bland de jag älskar. Men alla måsten! De gör mig galen! Det är möten efter möten, platser man ska vara på, saker som ska hämtas eller lämnas. Roliga saker, jobbiga saker, saker som strular, saker som gör mig lycklig. Nog om alla måsten! Bäst och bara göra dem och sen njuta av det som är kvar att göra- det som är roligt.
 
I söndags satt jag och storebrodern och pusslade i flera timmar framför den öppna spisen, kan det bli mer idylliskt? Innan dess hade han spelat gitarr och sjungt sånger för sin lillebror, då växer all ork och kärlek i bröstet tills det svämmar över! Den kvällen var det en lycklig varm Sara som gick och la sig och somnade som en stock!
 
Och vips så är det tisdag, ikväll kommer några av tjejerna i vår Damklubb, vi är ett gäng som reser två resor per år till hemlig ort arrangerad av två av oss i gänget. Dock tyckte jag vi var lite sega på och träffas i övrigt så jag föreslog tisdagsfika första tisdagen i månaden, inget stort, inget betungande utan bara träffas.
Ikväll bjuder jag dem på laxpaj och tanken är att jag ska hinna med dessa små godbollarna och bjuda på till kaffet. När jag bjussade på dem första gången i fredags gillade storebrodern med kompisen dem starkt!
( Ps. de är Stina-vänliga)

Chokladbollar
100 gr smör
100 gr kokosflingor av bra kvalitet (Kung Markatta) + flingor att rulla i
100 gr (3 dl) mandelmjöl el hasselnötmjöl
2 msk ekologisk kakao (Kung markatta)
2 msk starkt kaffe
0,5-0,75 dl stevia/erythritol blandning typ Ica stevia strö

Blanda rumsvarmt smör och ev sötning med elvisp, rör sedan ner övriga ingredienser och vispa ihop! Rulla små bollar och rulla i kokosflingor och ställ sedan kallt.
Per bit: 81 kcal, 1 g protein, 0 g kolhydrater, 7 g fett.